Νίκη που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου πέτυχε απόψε στο Λευκόθεο η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ με 4-6.

Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο προβάδισμα που πήρε στο πρώτο ημίχρονο και με σωστή διαχείριση αλλά και έχοντας τον Τάσο Σκαμπύλη σε μεγάλη ημέρα, κέρδισε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον «αιώνιο» και πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον επαναληπτικό του «Ελευθερία» σε μία εβδομάδα.

O προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου επέλεξε να αρχίσει τον αγώνα με τους: Σκαμπύλη, Κοντοδήμητρο, Πρέα, Βίκτορ και Σέζαρ.

Ο αγώνας από το πρώτο ημίχρονο πρόσφερε αρκετό θέαμα και γκολ, με συνεχής εναλλαγές στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν πιο δυνατά και αιφνιδίασαν τον αντίπαλο, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Πρέα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 5’, με την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ να σκοράρει δις στα επόμενα δύο λεπτά με τους Ανδρέου και Σέζαρ, κάνοντας το 1-3. Στο 8’ το ΑΠΟΕΛ μείωσε εκ νέου σε 2-3 και συνέχισε να πιέζει. Σε μια αντεπίθεση η ομάδα μας έκανε το 2-4, στο 12’, με σκόρερ τον τερματοφύλακα, Τάσο Σκαμπύλη, μετά από εξαιρετική ατομική του ενέργεια. Τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα για την ομάδα μας αφού στο 18’ ο Ιωάννου έκανε το 2-5, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 22’, μειώνοντας σε 3-5. Οι «πράσινοι» αμύνονταν αρκετά καλά, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουν το προβάδισμα, με τον ΑΠΟΕΛ να επιζητεί το γκολ, αλλά τον Σκαμπύλη να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις. Στο 32’ έγινε το 4-5, όμως στο 36’ ο Σέζαρ πέτυχε σε κομβικό σημείο γκολ, κάνοντας το 4-6 το οποίο ηταν το τελικό σκορ.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 19:00, θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας στο στάδιο «Ελευθερία», με την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ να καλείτε να «κλειδώσει» την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.