Με νίκη έκλεισε το 2017 η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία επιβλήθηκε με 4-2 του Εθνικού Λατσιών σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σκαμπύλη, Μανώλη, Σέζαρ, Βίκτορ και Πρέα.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα με δύο δοκάρια από Μανώλη και Σέζαρ, το γκολ ήρθε στο 17’, με σκόρερ τον Σέζαρ. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα δέχτηκε την ισοφάριση από πέναλτι που έφερε και την αποβολή του Σέζαρ στο 23’. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την ομάδα μας να παίξει με flying goalkeeper, γεγονός που εν τέλει δεν την δυσκόλεψε, αφού ανέκτησε το προβάδισμα μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 25’ με τον Ανδρέου. Το 3-1 έγινε στο 28’ με την Κοντοδήμητρο με τους φιλοξενούμενους να απαντούν αμέσως σε 3-2 στο 29’. Το τελικό 4-2 έγινε στο 33’ από τον Βίκτορ.

Με την απόψινή της νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ανέβηκε στους 31  βαθμούς και παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα αφού μετρά δέκα νίκες και μία ισοπαλία.

Ακολουθεί η διακοπή για τα Χριστούγεννα με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να είναι την Πέμπτη 11/1, απέναντι στην ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ, εκτός έδρας.