Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως θα συνεχιστεί για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο η συνεργασία με τον προπονητή, Σάββα Σάββα, όπως και την στατιστικολόγο, Ζανέτ Σωκράτους. Η παρουσία τους στην τεχνική ηγεσία τα προηγούμενα τρία χρόνια, συνοδεύτηκε από κατακτήσεις δύο πρωταθλημάτων, ενός κυπέλλου και δύο σούπερ καπ. 

Επίσης, το τεχνικό επιτελείο θα ενισχυθεί με την παρουσία του Γιαννάκη Χριστόφορου, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή. Ο Γιαννάκης Χριστοφόρου εργάστηκε και το 2009 στην ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχοντας το ίδιο πόστο. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Σάββα, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας: “Είναι με μεγάλη χαρά που συνεχίζουμε στην τεχνική της ομάδας για 4η συνεχόμενη σεζόν. Η “δίψα” για επιτυχίες παραμένει η ίδια. Στοχεύουμε να συνεχίσουμε την εξέλιξη και την ανάπτυξη του πετοσφαιρικού Τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, εκφράζω την ικανοποίησή μου για τους συνεργάτες που έχω στο πλευρό μου. Όλοι μαζί, σαν οικογένεια, θα δουλέψουμε σκληρά για να διατηρήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της Κυπριακής πετόσφαιρας”.