Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέα Δημητρίου:

Χθεσινή πρώτη προπόνηση: Κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, με δυναμική, μαζική παρουσία στην πρώτη προπόνηση, όπως αρμόζει στο εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια παρουσία που έστειλε μηνύματα αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης για μια ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η χτεσινή ημέρα θύμισε άλλες εποχές, πολύ όμορφες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και με ευχάριστες αναμνήσεις. Επί της ευκαιρίας, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Από τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν σταματήσαμε ούτε και μια μέρα να δουλεύουμε, αλλά εντατικοποιήσαμε τις προσπάθειες και τις ενέργειές μας, με πείσμα και επιμονή, για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση πήγε κοντά στον κόσμο για να τον ακούσει και να συζητήσει μαζί του. Πέραν της δημοσιογραφικής διάσκεψης, έγιναν ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες – εκκρεμεί στην Κακοπετρια – από τις οποίες, μέσα από διάλογο, προέκυψαν μόνο θετικά και ευεργετικά στοιχεία για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ασφαλώς, η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία, αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του θετικού κλίματος.

Είναι ευλογία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινά τη σεζόν με τον κόσμο να πιστεύει σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Συνήθως, όταν ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πεισθεί ότι η ομάδα του βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι επιτυχίες έρχονται. Παράλληλα, η χτεσινή παρουσία του κόσμου είναι και μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση για όλους μας, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων του κόσμου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει αποφασιστικότητα για μια ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ, μια ΟΜΟΝΟΙΑ περήφανη και πρωταγωνίστρια, που θα γεμίζει τα γήπεδα, όπως έκανε πάντοτε.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη συγκλονιστική ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. έχουμε ήδη ξεπεράσει το περσινό νούμερο και πλέον βάζουμε πλώρη για τον τελικό μας στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ενάμιση μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες: Θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια ανοικτή προπόνηση, την ερχόμενη Κυριακή, 9 Ιουλίου, στις Πλάτρες όπου θα βρίσκεται η ομάδα από την Τετάρτη για προετοιμασία. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για τον τραυματισμό του Κάι: Δυστυχώς τα νέα για τον τραυματισμό του Κάι δεν είναι ευχάριστα. Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίοδο τεσσάρων με έξι μηνών. Το τεχνικό μας επιτελείο αξιολογεί τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και θα λάβει τις ανάλογες αποφάσεις σχετικά με το κατά πόσο θα διαφοροποιηθεί ή όχι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού: Αυτή η βδομάδα είναι καθοριστική όσο αφορά την προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Είναι μια δύσκολη μετεγγραφική περίοδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς στόχευσε σε ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρχε και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους σημαντικούς Συλλόγους. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν. Ευχόμαστε οι ενέργειες που γίνονται να καρποφορήσουν, ώστε να προχωρήσουμε σύντομα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Για την περίπτωση Τουρέ: Ο ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να παρουσιαστεί, όπως και οι συμπαίκτες του, στις 26 Ιουνίου, όμως ζήτησε κάποιες μέρες παράταση, καθώς όπως ανέφερε, αντιμετωπίζει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Η απουσία του, προς το παρόν, δεν δικαιολογείται από τον Σύλλογο. Αναμένουμε τον Τουρέ στην Κύπρο, προς το τέλος της βδομάδας και με την επιστροφή του θα γίνουν οι χειρισμοί που πρέπει.