Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου τη βδομάδα που διανύουμε.

Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, στον 2ο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” βρίσκονται πίσω στις νίκες με 1-0 και θα επιδιώξουν, με τον κόσμο στο πλευρό τους, να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών. Το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου πετόσφαιρας ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΑΠΟΕΛ . Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:00 . Το “τριφύλλι” στοχεύει στην κατάκτηση του 5ου κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για υλοποίηση αυτού του στόχου.

Την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Ο αγώνας αναμένεται πως θα προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι “πράσινες” θέλουν να περάσουν στο Final Four της διοργάνωσης και προετοιμάζονται με σοβαρότητα για την αναμέτρηση.

Την Κυριακή η ποδοσφαιρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στο ΑΕΚ Αρένα, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να προσθέσουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της ομάδας στα play-off.

Αναλυτικά

Ποδόσφαιρο
29.04, 17:00 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β΄ φάση πρωταθλήματος, 8η αγωνιστική | ΑΕΚ Αρένα)

Φούτσαλ
26.04, 19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ – ΑΠΟΕΛ (τελική φάση πρωταθλήματος, 2ος αγώνας | στάδιο Ελευθερία)

Πετόσφαιρα
27.04, 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ (τελικός κυπέλλου | στάδιο Ελευθερία)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
29.04, 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Χρυσομηλιά (προημιτελική φάση κυπέλλου, νοκ-άουτ | στάδιο Ολυμπιάς Λυμπιών)