Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τιμά αύριο (03/04), περίπου 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, τρεις πολυπρωταθλητές ποδηλάτες της ομάδας μας, όπως και το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, για τις επιτυχίες που σημείωσαν με το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος. 

Τμήμα Ποδηλασίας

Το Τμήμα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποιεί ένα αξιέπαινο έργο, καθώς η ομάδα μας είναι η πιο πετυχημένη από την ημέρα ίδρυσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, αφού έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα τιμηθούν αύριο (03/04) τρεις πολυπρωταθλητές ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τρεις γνήσιοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, οι οποίοι με τις επιτυχίες τους συνέβαλαν στα μέγιστα, προκειμένου να καθιερωθεί η ομάδα μας ως η κορυφαία δύναμη στον χώρο της Κύπρου. 

Χρίστος Κυθραιώτης: Ο Χρίστος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ενώ όταν τερμάτισε την καριέρα του ως ποδηλάτες, προσέφερε πολύτιμες βοήθειες στο τμήμα ποδηλασίας, όσο αφορά το οργανωτικό κομμάτι. 

Βασίλης Αδάμου: Ο Βασίλης στέφθηκε για πέντε φορές πρωταθλητής Κύπρου, ενώ κατάφερε μέσα στην ίδια χρονιά, να αναδειχθεί πρωταθλητής παίδων, εφήβων και ανδρών! Είναι κάτοχος του ρεκόρ στον αγώνα δρόμου “Ανάβαση Τροόδους”. 

Θεόδωρος Κοτοπούλλης: Ο Θεόδωρος κατέκτησε για έξι φορές το πρωτάθλημα Κύπρου! Είναι ο πρώτος ποδηλάτης που ενέγραψε στο δυναμικό της η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Είχε στεφθεί μέσα στην ίδια χρονιά, πρωταθλητής εφήβων και ανδρών. Είναι, επίσης, κάτοχος του ρεκόρ στον αγώνα δρόμου “Ανάβαση Τροόδους”. 

Το Τμήμα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαθέτει μία υψηλού επιπέδου Ακαδημία Ποδηλασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ποδηλασίας, καλέστε στα τηλέφωνα 97609701 ή 99671512. 


Τμήμα Πετόσφαιρας

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και δεύτερο στην ιστορία του, κατέκτησε το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, έχει δημιουργήσει μία διαφορά 13 βαθμών από τη 2η στην βαθμολογία ομάδα. 

Η ομάδα πετόσφαιρας καταγράφει και ένα εντυπωσιακό σερί 22 συνεχόμενων νικών σε παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων και έχει βάλει ως στόχο να καταρρίψει το παγκύπριο ρεκόρ που έχει δημιουργηθεί τη δεκαετία του ”80. 

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγχαίρει θερμά την ομάδα πετόσφαιρας για την επιτυχία της, η οποία ήρθε σαν επιστέγασμα της καθ’ όλα επαγγελματικής, μεθοδικής και πειθαρχημένης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα. 

Η ομάδα πετόσφαιρας στοχεύει, πλέον, ακόμη πιο ψηλά, καθώς θέλει να δημιουργήσει τη δική της παντοκρατορία στο άθλημα στην Κύπρο.

Θα τιμηθούν οι ακόλουθοι άνθρωποι, που με την τεράστια προσπάθειά τους έφεραν το δεύτερο πρωτάθλημα πετόσφαιρας, στην ιστορία του Σωματείου μας: 

ΦΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ  – ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ        

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΚΟΠΕ  

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΦΩΤΙΟΥ –  ΤΕΑΜ ΜΑΝΑGER

ANΔΡΕΑΣ ΚΑΖΑΚΑΙΟΣ  – ΜΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ –  ΜΕΛΟΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ –  ΜΕΛΟΣ

ΑΓΑΠΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ –  ΜΕΛΟΣ 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔA

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ZARKO RISTOSKI  – B ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΩΔΟΡΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

JANNET  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ  – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ

EΛΕΝΑ  ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ  – ΙΑΤΡΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ  – ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΚΙΔΗΣ  (ΑΡΧΗΓΟΣ)

2. ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΚΚΙΔΗΣ

3. ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΧΙΟΥ

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ 

5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 

7. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΔΑΜΟΥ

8. ΜΙΝΩΣ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ

9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ 

10. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ 

11. BRUNO ALVES 

12. REINALDO D OUTEIRO

13. TULIO  MULLER  NOGOUEIRA