Την Τρίτη, 18 Αυγούστου, θα ξεκινήσει με προπόνηση στο στάδιο “Ελευθερία”, 
η προετοιμασία της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. 
Μέχρι στιγμής, η ομάδα μας έχει προχωρήσει στην απόκτηση δύο πετοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 28χρονο διεθνή κεντρικό, Κωνσταντίνο Παφίτη, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ Καραβά, όπως και τον 29χρονο ακραίο, Κυριάκο Αδάμου, που την περσινή σεζόν έπαιξε στη Νέα Σαλαμίνα. 
Τη συνεργασία τους με την ομάδα μας ανανέωσαν οι διεθνείς Άγγελος Αλεξίου, Αχιλλέας Πετρακίδης, Σωτήρης Πετρακίδης και Αντώνης Αντωνίου, όπως και οι Βραζιλιάνοι Ρεϊνάλντο Ντε Ουτέιρο και Μπρούνο Άλβες. Ακόμη, συνεχίζουν και οι νεαροί που αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, Γιώργος Σπανός, Αντρέας Παναγίδης και Κύπρος Καπνίσης. 
Για τρίτη διαδοχική σεζόν διατηρείται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ο Σάββας Σάββα, ενώ στο πόστο της παραμένει και η Στατιστικολόγος, Ζανέτ Σωκράτους
Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας έχει ενισχυθεί με την παρουσία του Ζάρκο Ριστόφσκι, ο οποίος θα κατέχει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ έχει αναλάβει και ως επικεφαλής στα Τμήματα Υποδομής. 
Το ρόστερ της ομάδας πετόσφαιρας θα συμπληρωθεί σύντομα με την προσθήκη ακόμη ενός ποιοτικού ξένου πετοσφαιριστή. Οι ξένοι πετοσφαιριστές της ομάδας μας αναμένονται στην Κύπρο την πρώτη βδομάδα Σεπτεμβρίου.