Την στήριξή του στην πετοσφαιρική μας ομάδα δείχνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας, με την παρουσία του Αλίπιο, όπως και του Ράινερ Ράουφμαν, στο παιχνίδι της Δευτέρας, 13 Ιανουαρίου, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00.
Ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός με την ευκαιρία της παρουσίας του θα υπογράψει δική του φανέλα και θα την παραδώσει στον τυχερό της κλήρωσης του λαχνού, που θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίας 2 ευρώ. 
Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, η πετοσφαιρική μας ομάδα παρουσιάζεται έτοιμη για την σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας και θέλει να φτάσει στην 8η συνεχόμενή της νίκη, ούτως ώστε να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της. 
Κατά την χρονική περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, τεχνική ηγεσία και πετοσφαιριστές δούλεψαν πολύ σοβαρά, δίνοντας και τρία φιλικά παιχνίδια με αντίπαλους το ΑΠΟΕΛ (2) και την Εθνική Κύπρου.  
Το τμήμα πετόσφαιρας και ειδικά οι πετοσφαιριστές της ομάδας μας, απευθύνουν ζεστό κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να δώσει δυναμικό και μαζικό παρών στο παιχνίδι της Δευτέρας, ούτως ώστε να τους σπρώξει σε άλλη μία μεγάλη νίκη. Θυμίζουμε πως η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.