Με στόχο να ολοκληρώσει την προσπάθειά της για πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ απόψε (20:00), στο στάδιο “Ελευθερία”, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Οι “πράσινοι” πέτυχαν το διπλό στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, που διεξήχθη στο “Λευκόθεο” την περασμένη Δευτέρα, κερδίζοντας με 1-3 σετ. Με βάση αυτό το αποτέλεσμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά ή ακόμη και ήττα με 3-2 σετ. 

Σε περίπτωση που το παιχνίδι κερδίσει το ΑΠΟΕΛ με 1-3, τότε η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα είναι αυτή που θα έχει κερδίσει τους περισσότερους πόντους και στα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης. Η ομάδα μας θα αποκλειστεί εάν χάσει με 0-3. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς δείχνει ότι ανακάμπτει μετά  τις δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη τρεις σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Απόψε οι “πράσινοι” θέλουν να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους, παίρνοντας την πρόκριση με άλλη μία εμφαντική νίκη. 

Η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι καταλυτική. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας των 30 και 50 ευρώ, δεν ισχύουν για τους αγώνες κυπέλλου.