Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση και βγάζοντας στο γήπεδο καρδιά νικητή, η LKV Bulcheese ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 0-3 τον ΑΠΟΕΛ στο «Λευκόθεο», στην επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου πετόσφαιρας και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 σετ, πήρε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 
Οι «πράσινοι» στον τελικό της 25ης Απριλίου θα αναμετρηθούν με την Ανόρθωση, η οποία απέκλεισε σε διπλές αναμετρήσεις την ΑΕΚ Καραβά. Η ομάδα μας δείχνει αποφασισμένη να κλείσει τη σεζόν με ένα τίτλο, καθώς αυτό της αξίζει μετά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 
Αποφασιστικά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα μας, επιβλήθηκε στο γήπεδο, πήρε προβάδισμα από νωρίς (6-11) και ακολούθως διατήρησε τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας (17-21) μέχρι το φινάλε του σετ, κερδίζοντάς το με 20-25. 
Απ’ εκεί που έμεινε στο πρώτο σετ συνέχισε στο δεύτερο η ομάδα μας, καθώς κατόρθωσε να πάρει κεφάλι από το ξεκίνημά του (6-11) και διατηρώντας ένα πολύ καλό ρυθμό και συγκέντρωση σε όλα τα επίπεδα, οδηγήθηκε σε άλλη μία άνετη επικράτηση με 18-25. 
Δεν διαφοροποιήθηκε κάτι στο τρίτο σετ, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν επιβλητική, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει αυτήν τη νίκη. Προηγήθηκε και πάλι νωρίς (12-14) και με πειθαρχία στο παιχνίδι της, αλλά και ακρίβεια, κατόρθωσε να πετύχει το 0-3 με 20-25.