Στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους σε Κύπριους ποδηλάτες οι Μ. Αθανασιάδης και Ο. Πατσαλοσαβής
Στην Βορόκλινη την Κυριακή, 9 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή τεσσάρων αθλητών του Σωματείου μας, ο 3ος Ποδηλατικός Αγώνας του Sunshine Cup, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνα XCO με αθλητές Παγκοσμίου επιπέδου, όπως και άλλων Κυπριακών σωματείων.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασιάδης κατέλαβε 41η θέση στην κατηγορία Αντρών και αναδείχθηκε πρώτος Κύπριος, με χρόνο 1:50:971. Η Άντρια Χριστόφορου εγκατέλειψε στα μέσα της διαδρομής και δεν τερμάτισε λόγο προβλήματος που αντιμετώπισε.

Ο Ανδρέας Μιλτιάδους έμεινε από λάστιχο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω στην κατάταξη και τερμάτισε στην 17η θέση, ενώ ο Φώτης Μιχαήλ (Π) κατέλαβε την 16η θέση. Στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και 1ος Κύπριος, τερμάτισε ο Οδυσσέας Πατσαλοσαβής με χρόνο 45:04:215, στην κατηγορίας Παίδων.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που απεκόμισαν σε  ακόμα ένα αγώνα, ενισχύουν την δυναμική της ομάδας μας ενόψει της συνέχειας. 
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας:  Caterways, Rudas Laboratories, Kanapes Transport, PQC, Platinum Cafetiria-Κακοπετρια, Thermoking, Polys bikes
* Στη φωτογραφία ο Μάριος Αθανασιάδης.