Αρχίζουν αύριο (03/11) οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ, με την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο» και θα ξεκινήσει στις 19:00, στα πλαίσια του 2ου γύρου του CEV Challenge Cup. 
Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για να βάλουν τις «βάσεις» πρόκρισης στον αυριανό αγώνα,  ούτως ώστε στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία», στις 18 Νοεμβρίου 2014, να περάσουν στον επόμενο γύρο του θεσμού.  
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα μας, η οποία προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της ΕΝΠ, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ Καραβά. 
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες σε αγώνα κυπέλλου Ευρώπης, αλλά θα είναι η δεύτερη φορά που δύο Κυπριακές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, καθώς πριν από τρία χρόνια, στην ίδια διοργάνωση, η Νέα Σαλαμίνα και η Ανόρθωση συγκρούστηκαν στον 3ο γύρο, με νικητές τους «ερυθρόλευκους».  
Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η Ανόρθωση θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού της έδρας της, που της είχε επιβληθεί την περσινή σεζόν. 
Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι Κοβάτσεβιτς από το Μαυροβούνιο και Τάντι από την Μάλτα, κομισάριος του αγώνα θα είναι ο Γάλλος, Φιλίπ Μποσέτ.