Μπορεί να μην πέτυχε τον μεγάλο της στόχο για καθαρή νίκη, ωστόσο η LKV Bulcheese ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 3-2 τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου πετόσφαιρας, που διεξήχθη στο «Ελευθερία» και έτσι πήρε ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Δευτέρας, στο «Λευκόθεο». 
«Μουδιασμένα» ξεκίνησε το πρώτο σετ η ομάδα μας, η οποία βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (6-11) και όταν κατάφερε να ισοφαρίσει (13-13) δεν είχε το καθαρό μυαλό για να συνεχίσει την αντεπίθεσή της και έτσι έχασε εύκολα με 19-25. 
Πιο αποφασισμένα μπήκε στο δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ που κατάφερε σχετικά νωρίς να δημιουργήσει διαφορά (9-5), την οποία ανέβασε περισσότερο στη συνέχεια (16-7) και κάνοντας επίδειξη δύναμης έφτασε στην ισοφάριση με σκορ 25-14. 
Συνέχισε με την ίδια δυναμική η ομάδα μας και στο τρίτο σετ, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο ξεκίνημα (12-4), ενώ στη συνέχεια τη συντήρησε σε απόσταση ασφαλείας, φτάνοντας σε σχετικά άνετη επικράτηση με 25-20, κάνοντας το 2-1. 
Πίσω σε απόδοση παρουσιάστηκε η ομάδα μας στο τέταρτο σετ, έκανε εύκολα το λάθος, ενώ δεν έβρισκε απαντήσεις στην επιθετικότητα του αντιπάλου (12-18), με αποτέλεσμα να ακολουθεί συνεχώς το σκορ και στο τέλος να χάσει με 19-25. 
Η νίκη κρίθηκε στο πέμπτο και τελευταίο σετ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα σε καθοριστικά σημεία και στο τέλος να κερδίζει με 15-13 και μαζί το αγώνα με 3-2.  
* Στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ Καραβά και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.