Μέρος των μεγάλων τις δυνατοτήτων έδειξε απόψε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 σετ την περσινή πρωταθλήτρια, Νέα Σαλαμίνα και με βάση τους νέους κανονισμούς του αθλήματος κέρδισε τρεις βαθμούς, «σκαρφαλώνοντας» στη 2η θέση της βαθμολογίας. 
 Η ομάδα μας πήρε προβάδισμα με 0-2 σετ (25-27, 22-25), καθώς μπήκε ψυχωμένα και με αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι, στοιχεία που σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτει την οδήγησαν στο να πλησιάσει τη νίκη. Ακολούθως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν σχετικά άνετα να κερδίσουν το τρίτο σετ (25-17), μειώνοντας σε 1-2. 
Στο πέμπτο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε πλούσια ψυχικά αποθέματα, φυσικές αντοχές, καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση και ασφαλώς «δίψα» για νίκη, έτσι αφού προηγήθηκαν με 8-16 και 13-21, κατάφεραν να «σκοτώσουν» το παιχνίδι και με σκορ 17-25 έφτασαν στο 1-3. Το διπλό πανηγυρίστηκε έντονε από τους πετοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς και βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.