Στο Παγκυπρίο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας συμμετείχε χθες (17/07) η ομάδα μας. 

Σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή, οι νεαροί ποδηλάτες της ομάδας μας πήραν το βάπτισμα του πυρός στα πρωταθλήματα ορεινής Ποδηλασίας, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Δήμητρα Κουκουμά, μετά την επάνοδο από τον τραυματισμό της επέστρεψε δυνατή και κατέλαβε την 2η θέση στις κορασίδες, με την Γεωργία Γιαγκουλλά να την ακλουθεί στην 3η θέση.

Στους Παίδες, ο Στέφανος Ιακώβου τερμάτισε στην 5η Θέση, ο Παναγιώτης Σταύρου στην 6η θέση και ο Ηλίας Σταύρου στην 7η θέση .

Στους Παμπαίδες, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέλαβε την 4η θέση , ο Κωνσταντίνος Χριστοφή την 5η θέση , ο Δημήτρης Παπαδημητρίου την 6η θέση και ο Χριστόδουλος Νικηφόρου, μετά από πρόβλημα στο ελαστικό του, τερμάτισε στην 9η θέση .

Όλα τα παιδιά της ποδηλατικής μας ομάδας έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, σε μα νέα εμπειρία για αυτούς , μέτρησαν τα δυνατά τους σημεία, είδαν τις  αδυναμίες τους, τις οποίες θα βελτιώσουν με την βοήθεια των προπονητων τους .

Οι έγραφες στην Ακαδημία Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζονται. Για τα παιδιά 6-17 χρόνων, οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας, υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών .

Για εγγραφές στην Ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97609701 / 99671512