Νίκη τριών βαθμών σημείωσε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε βάρος της Ολυμπιάς στο Φρέναρος, καθώς με σκορ 3-1 κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τη 2η θέση, στην οποία ανέβηκε η Ανόρθωση με 22 βαθμούς, ενώ στην 3η έπεσε η Αναγέννηση με 21 βαθμούς. 
Μέτρια ήταν στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας, με αρκετά λάθη και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ νωρίς στο πρώτο σετ και στη συνέχεια σε καμία φάση να μην μπορέσει να πλησιάσει, έτσι έχασε με 25-20. 
Με το ίδιο νόμισμα απάντησε στο δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς μπήκε αποφασιστικά και με πάθος πήρε προβάδισμα, καταφέρνοντας σχετικά άνετα να το κερδίσει με σκορ 25-20, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το παιχνίδι. 
Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε στο τρίτο σετ, καθώς η ομάδα μας μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα, στη συνέχεια η Ολυμπιάς ανέβασε στροφές και έφτασε να προηγείται με 16-14, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με πλούσια ψυχικά αποθέματα ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα φτάνοντας στο 2-1, κερδίζοντας το σετ με 25-20.
Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το τέταρτο σετ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάζει την καρδιά νικητή που την διακρίνει και στο τέλος να το κερδίζει με 28-26, αφού πρώτα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμη και με τρεις πόντους.