Με θέσεις βάθρου συνοδεύτηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον Αγώνα Κυπέλλου Ακαδημιών Ποδηλασίας, στον Κόρνο, καθώς η Ελένη Κουκουμά κατέλαβε την 1η θέση, στην κατηγορία Α2 και ο Κωνσταντίνος Χριστοφή την 2η θέση, στην κατηγορία Α3.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα της Ακαδημίας Ποδηλασίας, για την άψογη παρουσία, καθώς και σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. 

Επιπλέον, την Κυριακή η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκε στον 3ος Αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου «LYTHRODONTAS ROAD RACE 2016», σημειώνοντας αρκετή επιτυχία, καθώς αρκετοί αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο. 

 

Πιο κάτω παραθέτουμε τους αθλητές που κατέβαλαν θέση βάθρου: 

– Κατηγορία Αντρών: Αντρέας Χριστοφή, 3η Θέση

– Κατηγορία Μάστερ 2: Μιχάλης Θεοχάρους, 2η Θέση

– Κατηγορία Παμπαίδες: Κωνσταντίνος Παυλίδης, 2η θέση

– Κατηγορία Κορασίδων: Δήμητρα Κουκουμά, 1η θέση

– Κατηγορία Cycling for all U18: Ελένη Κουκουμά, 2η θέση

Άτυχος στάθηκε ο αθλητής μας, Αντρέας Πετρίδης, καθώς είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ βρισκόταν στις πρώτες τρεις θέσεις, με προοπτική ακόμη και για την πρωτιά και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στην ωμοπλάτη. Ευχή όλων μας είναι όπως ο Αντρέας Πετρίδης επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ξεχωρίζει για την οργάνωση και τον επαγγελματισμό της, κάτι που οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική δουλειά του τεχνικού επιτελείου, καθώς και την άριστη τεχνική υποστήριξη και την εθελοντική δουλειά από τους γονείς των αθλητών και άλλων φίλων της ομάδας μας. 

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 97609701 / 99671512