Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου δρόμου, ΟΜΟΝΟΙΑ POLYS BIKES CIRCUIT, τον οποίο διοργάνωσε η ίδια. 

Ξεχώρισε η παρουσία των Παίδων, καθώς κέρδισαν και τις τρεις θέσεις βάθρου, με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη να τερματίζει στην 1η θέση, τον Χριστόδουλο Νικηφόρου στην 2η θέση και τον Ειρηναίο Δημητριάδη στην 3η θέση, αποδεικνύοντας πως και το μέλλον ανήκει στην ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις Κορασίδες, η Δήμητρα Κουκουμά  έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. 

Στους Παμπαίδες, ο Αντρέας Κωνσταντίνου συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κέρδισε, για ακόμη ένα αγώνα, την 1η θέση. 

Στην κατηγορία CFA κάτω των 14 ετών, η Άνθη Καραγιάννη τερμάτισε στην 1η θέση, έχοντας σπουδαία παρουσία. 

Στην κατηγορία CFA κάτω των 14 χρόνων, ο νεαρός ποδηλάτης, Παναγιώτης  Νικηφόρου κέρδισε για άλλο ένα αγώνα την 1η θέση.

Στις Παγκορασίδες, η Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στη 2η θέση και δείχνει πως πλησιάζει την ημέρα που θα ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου.

Στους Μάστερ 1, ο Στράτος  Ευστρατίου κέρδισε τη 2η θέση και συνεχίζει με σταθερή απόδοση σε κάθε αγώνα.

Στους Μάστερ 2, ο Μαρίνος Μεσσαρίτης εκανε το 9 στα 9 και βρέθηκε στην 2η θέση  και ο Μιχάλης Θεοχάρους τερμάτισε στην 3η θέση.  

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα και στην επάνδρωση των service και feed zones για την ομάδα μας.

Οι έγραφες στην Ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται. Για τα παιδιά 6-14 χρόνων, οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών. 

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 / 99671512.