Ως πρόκληση χαρακτήρισε ο προπονητής της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάββας Σάββα, το αποψινό (15/12, 20:00, Ελευθερία) παιχνίδι με αντίπαλο την Τερουέλ, στα πλαίσια της φάσης των “16” του CEV cup, συμπληρώνοντας πως η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Σάββα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:  
Αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά και τον αντίπαλο, επεσήμανε: “Είναι πρόκληση για εμάς τόσο η συμμετοχή σε μία τόσο ψηλού επιπέδου διοργάνωση, όσο και το αποψινό παιχνίδι. Η Τερουέλ είναι έμπειρη ομάδα, που για χρόνια αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο, με συμμετοχές σε Champions League και CEV cup. Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”. 
Ακολούθως, ο προπονητής της ομάδας μας επικεντρώθηκε σε κάποια σημαντικά στοιχεία του αποψινού αγώνα: “Θα είναι κλειδί το πρώτο σετ του αγώνα, ως προς την προσπάθεια που θα κάνουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, αλλά και χωρίς φόβο. Υπάρχει η πίστη πως απόψε θα κάνουμε μία καλή εμφάνιση και θα κοιτάξουμε την Τερουέλ στα μάτια”. 
Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο. Είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, υψηλού επιπέδου, το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσει ο κόσμος. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας”. 
* Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 19:00.