Την Παρασκευή (19:00), 16 Νοεμβρίου, η καλαθοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας δίνει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Ελευθερία» και χρειάζεται τη μεγάλη της δύναμη στο πλευρό της, τον κόσμο της. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στο κλειστό γήπεδο – πάντοτε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και αποφεύγοντας ενέργειες που θα ζημιώσουν το σωματείο μας – ούτως ώστε αφενός να ανταμείψουν τους καλαθοσφαιριστές μας για την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα και αφετέρου να τους στηρίξουν στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να πετύχουν άλλη μία θετική αγωνιστική παρουσία. 
Το καλαθοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να κάνει όλους τους Ομονοιάτες να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα τους, γι’ αυτό το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας είναι να σταθούμε στο πλευρό τους και με τη θερμή μας συμπαράσταση να τους κάνουμε να νιώσουν ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουν χιλιάδες υποστηρικτές. 
Ραντεβού, λοιπόν, στο στάδιο «Ελευθερία», την ερχόμενη Παρασκευή, στις 19:00. Όλοι μαζί ενωμένοι, για την ιδέα της Ομόνοιας!