Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Προετοιμασία: “Με το αυριανό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα, ολοκληρώνεται η μακρά περίοδος προετοιμασίας της ομάδας μας, η οποία διάρκεσε περίπου 70 ημέρες. Μόνο εύκολη δεν ήταν η διαχείριση αυτού του πρωτόγνωρου δεδομένου, ωστόσο καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο, σε συνεργασία με τη διοίκηση, για να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουν το κίνητρο και τη διάθεσή τους για δουλειά. Είμαστε ευχαριστημένοι από το επίπεδο της προετοιμασίας, από τη διαχείριση που έγινε από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και από τη δουλειά που επιτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας. Οι αναβολές, μας βοήθησαν στο να είμαστε τώρα πιο έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό νέων ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν στην ομάδα. Ανυπομονούμε για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, ανυπομονούμε για να αρχίσουμε να κερδίζουμε”.

Φιλικό με Καρμιώτισσα: “Προγραμματίζεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ώστε και αυτοί να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Θα είναι ένα πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι για την τεχνική ηγεσία, καθώς θα μπορέσει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών και έτσι θα ετοιμάσει τα τελικά πλάνα ενόψει της δικής μας πρεμιέρας, απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Να πούμε πως η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:00. Η χωρητικότητα του κοινοτικού σταδίου Πάνω Πολεμιδιών είναι 750 θεατές, συνεπώς είναι αρκετά πιθανό εξαντληθούν τα εισιτήρια πριν την έναρξη του αγώνα.

Τραυματίες: “Ευτυχώς ο τραυματισμός που απεκόμισαν οι Άλεξ και Γουίλιαμ στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μετά από κτυπήματα που είχαν δεχτεί, δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα και από βδομάδας αναμένεται πως θα προπονηθούν κανονικά και θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Εκίθα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πιθανότατα να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό. Ο Λόπες έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση και εντός της ερχόμενης βδομάδας, θα διαφανεί το κατά πόσο θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα με τον Εθνικό”.

Βύντρα – Τουρέ: “Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να περάσει η σημερινή ημέρα και ακολούθως να τοποθετηθούμε, αφού θα έχουμε ξεκάθαρα δεδομένα ενώπιον μας”.

Μετεγγραφή U22: “Καταβλήθηκε προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρόνων, που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β. Εάν υπάρξει κάτι σχετικό, θα ενημερώσουμε επίσημα”.

Εισιτήρια διαρκείας: “Πλησιάζουμε τα 5400 εισιτήρια διαρκείας. Να υπενθυμίσουμε τις τρεις προσφορές που βρίσκονται σε εξέλιξη:

  1. Όποιοι/ες από τους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας φέρουν ακόμη ένα άτομο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2017-18, κερδίζουν και οι δύο δωροκουπόνι €20 για αγορά της επίσημης φανέλας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
  2. DIMCO οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας: Προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΩΝ οικογενειών.
  3. Η προσφορά του Μέγα Χορηγού της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, DIMCO: Με αγορές άνω των €250, σε οποιοδήποτε κατάστημα της DIMCO, για κάθε εισιτήριο διαρκείας, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα παίρνει δώρο μία επίσημη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Περισσότερες πληροφορίες: 7777 1948″.

Αρχίζοντας τις τοποθετήσεις του, ο Ανδρέας Δημητρίου ευχήθηκε εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάθε επιτυχία στην εθνική Κύπρου, στον αποψινό της αγώνα με αντίπαλο τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.