Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

•          Αναμένεται ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, με τη δική τους πλούσια ιστορία στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να διευρύνει το νικηφόρο της σερί. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. O Απόλλωνας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και βάσει της αγωνιστικής του παρουσίας, δικαιολογημένα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, τόσο αγωνιστικά όσο και σε δυναμική. Κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, αισιόδοξα, μα πολύ περισσότερο προσγειωμένα. Αυτό που ψάχνουμε είναι, μέσα από νικηφόρα αποτελέσματα, να μπούμε ξανά σε πορεία επαναδιεκδίκησης των στόχων μας. Θεωρούμε ότι υπάρχει ακόμη δρόμος για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ωστόσο ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε είναι μέσα από τις νίκες. Συνεπώς, ζητούμενο για εμάς, είναι η διάρκεια και η συνέπεια. Η ομάδα που κερδίζει ένα ντέρμπι, επωφελείται, πέρα από τους τρεις βαθμούς και όλων των άλλων στοιχείων που προσφέρουν οι νίκες σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια.

Για την παρουσία του κόσμου:

•          Δυστυχώς η εικόνα στις κερκίδες σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελεί διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μάλλον το αντίθετο. Μέχρι χθες βράδυ, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διάθεσε περίπου 200 εισιτήρια. Το μέτρο που εφαρμόζεται με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα και λειτουργεί σε βάρος του αθλήματος. Δεν γίνεται, η αδυναμία της πολιτείας να ελέγξει εκείνους τους ελάχιστους που συμπεριφέρονται παραβατικά, να οδηγήσει στην τιμωρία των φιλάθλων, των Συλλόγων και του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εμείς εκφράσαμε και θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε κάθε μορφής ταυτοποίηση φιλάθλων. Όσο και εάν έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου μας την Τετάρτη, αφήνουμε στην κρίση του κάθε φίλαθλου το κατά πόσο θα πηγαίνει ή όχι στο γήπεδο, με τη μέθοδο της ταυτοποίησης. Αυτός δεν είναι τρόπος καταστολής της βίας, αλλά ταφόπλακα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο στο γήπεδο και όχι στις καφετέριες.

Για τα αγωνιστικά νέα:

•          Κανού: Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα αυξάνει εντάσεις. Εκτιμάται πως θα τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε περίπου τρεις βδομάδες.

•          Εκίθα: Ακολουθεί κομμάτια της κανονικής προπόνησης. Καθημερινά αυξάνει εντάσεις και τη συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι, εάν συνεχίσει με συνέπεια την βελτίωση της κατάστασής του, τον Φεβρουάριο θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για τα μετεγγραφικά:

  • Συστήνουμε στον κόσμο να κάνει υπομονή. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε δημόσια για το κεφάλαιο μετεγγραφική Ιανουαρίου. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Συλλόγου και να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τη μετεγγραφική. Ο προπονητής έχει καταθέσει την άποψή του για το πώς πρέπει να κινηθούμε, σε συνεργασία με τον κ. Παπαϊωάννου και βρισκόμαστε σε πορεία υλοποίησης των αποφάσεων αυτών. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά και να μην ξεφύγει από το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί.


Gala Dinner: Θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου, στο Ktima Makenzi, στη Λάρνακα. Το παρών τους θα δώσουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, όπως και οι χορηγοί του Συλλόγου. Ο τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης και το εξαμελές του σχήμα, θα αναλάβουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς. Οι κρατήσεις που έγιναν για το αναβληθέν Gala Dinner της 6ης Δεκεμβρίου, ισχύουν. Είσοδος: Για 2 άτομα: €250 / 1 άτομο: €150. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό.

Premium Εισιτήρια Διαρκείας: Συνεχίζεται η διάθεσή τους, με έκπτωση 33% στην τελική τιμή. Για αγορά/ανανέωση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, η τιμή είναι 900 ευρώ για τρεις σεζόν. Παρέχονται ευκολίες πληρωμής. Όσοι ανανεώσουν ή αγοράσουν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας «PREMIUM», θα μπουν σε κλήρωση και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια, για οποιονδήποτε προορισμό της COBALT. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018.

Λοΐζος Κουκουμάς: Υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη προσπάθεια για υποστήριξη του μεγάλου αγώνα που δίνει ο Λοΐζος Κουκουμάς. Εκφράζουμε ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια: Πολίτες, αθλητικούς συλλόγους, φορείς, οργανωμένα σύνολα. Η ευαισθητοποίηση τους είναι συγκινητική.