Πρεμιέρα έχουμε απόψε (21:00) για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη σεζόν 2013-14, καθώς φιλοξενεί την Αναγέννηση Δερύνειας στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Η ομάδα μας έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη όσο αφορά τους στόχους της στη φετινή σεζόν, έτσι χρειάζεται να ξεκινήσει την προσπάθειά της με νίκη, που θα της δώσει δυναμική, καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η πρώτη «μάχη» απόψε απέναντι σε έναν απαιτητικό και δυνατό αντίπαλο κρίνεται σημαντική.  
Αυτήν τη «μάχη» οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να την δώσουν έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο της ομάδας μας, ούτως ώστε να αυξήσουν τη δυναμική τους και να πάρουν το ψυχολογικό ντοπάρισμα που χρειάζονται. Η εισφορά εισόδου τιμάται στα 5 ευρώ, ενώ στην είσοδο του σταδίου θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας του τμήματος, που κοστίζουν 30 ευρώ. 
Τέλος,  να αναφέρουμε πως για φέτος έχει προκύψει διαφοροποίηση όσο αφορά το σύστημα βαθμολογίας στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας. Συγκεκριμένα, όταν ένα παιχνίδι ολοκληρωθεί με σκορ 3-0 ή 3-1, τότε ο νικητής παίρνει τρεις βαθμούς και ο ηττημένος κανένα, ενώ όταν το τελικό σκορ είναι 3-2, τότε ο νικητής παίρνει δυο βαθμούς και ο ηττημένος ένα.    

*** Στις 21:00 θα διεξαχθεί τελικά η αποψινή αναμέτρηση της ομάδας πετόσφαιρας, και όχι στις 20:00 όπως αρχικά ήταν ορισμένη. Η απόφαση πάρθηκε για λόγους ασφαλείας, καθώς σε κοντινή απόσταση από το στάδιο (συγκεκριμένα στο Λευκόθεο) θα διεξαχθεί ο αγώνας φούτσαλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Αραράτ, ο οποίος μετακινήθηκε μία ώρα νωρίτερα (17:30, αντί 18:30).