Το Σάββατο, 27 Απριλίου, στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς-Αραδίπου, διεξήχθη ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρης που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε το στόχο της πρωτιάς, αφού με δυναμική παρουσία οι αθλητές της κατέκτησαν τέσσερις πρώτες θέσεις.  

Για την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων ο αγώνας έγινε  σε απόσταση 20 χλμ και στα 15χλμ για Γυναίκες, Παίδες και Μάστερ. 

Ο αγώνας Χρονομέτρησης είναι πολύ δύσκολος, αφού ο αθλητής κατανέμει την δύναμη και την ενεργεία του κατά την διάρκεια όλης της απόστασης που θα διανύσει, πηγαίνοντας με μεγίστη ταχύτητα.  

Στον αγώνα των 20 χλμ  η νίκη των Αθανασιάδη Μάριου με χρόνο 28:16:20 (κατηγορία Ανδρών) και Πετρίδη Ανδρέα με χρόνο 29:37:30 (κατηγορίας εφήβων), είχε ξεκαθαρίσει με διαφορά χρόνου από τους δεύτερους αθλητές στην κατηγορία τους.  

Στην κατηγορία εφήβων στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Δημητριάδης  Ανδρέας με χρόνο 32:22:8  ενώ η Χριστοφόρου Άντρια πέρασε την καρό σημαία τερματισμού στην πρώτη θέση Γυναικών με χρόνο 24:58:4.

Στα 15 χλμ επίσης πάνω στο βάθρο ανέβηκαν οι:
Κατηγορία Γυναικών η Έλενα Πετρόβα – 2η θέση με χρόνο 27:05:3 
Κατηγορία Παίδων ο Ανδρέας Πουλακος – 2η θέση με χρόνο 22:40:6
Κατηγορία Μάστερ 2 ο Κουλης Δαμαλα – 1η θέση θέση με χρόνο 24:45:03
Οι επόμενοι αγώνες είναι οι αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ατομικής Χρονομέτρησης στα Περβολια την Παρασκευη 10 Μαΐου καιο αγωνας Αντοχής στην Αλάμπρα την Κυριακή  12 Μαΐου. 
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.