Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο δεύτερος αγώνας ποδηλασίας δρόμου τύπου Cirquit «Summer Cup 2013», κυκλικής διαδρομής (circuit), μήκους 750 μέτρων στη περιοχή “Carolina Park”. Οι Κυριάκος Σταύρου και Σάββας Αναστασίου, σε συνεργασία με την ΚΟΠΟ, ανέλαβαν την ευθύνη της διοργάνωσης και την έφεραν εις πέρας με επιτυχία. 

Ο συγκεκριμένος αγώνας διήρκησε κάτω από μια ώρα, με τον πρώτο αθλητή να περνά την γραμμή τερματισμού στα 56:29 και καταγραφή μέσης ταχύτητας στα 37 χλμ ανά ώρα. Η γενική κατάταξη υπολογίζεται βάση της θέσης τερματισμού και η κατάταξη Sprint υπολογίζεται βάσει των Sprint που γίνονταν κάθε επτά στροφές. 
Μετά από δυο αγώνες ο ποδηλάτης μας, Μάριος Αθανασιάδης, διατηρεί την 1η θέση με 57 βαθμούς στα Sprint.  Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ανά κατηγορία αγώνα “Carolina Park”:
1. Μάριος Αθανασιάδης 2η Θέση – κατηγορία Ανδρών
2. Ανδρέας Πετρίδης, 1η θέση  – κατηγορία Εφήβων
3. Ανδρέας Δημητριάδης 3η θεση – κατηγορία Εφήβων
4. Αντρια Χριστοφόρου,  1η θέση – κατηγορία Γυναικών
5. Κωστα ψυχη, 1η θέση – κατηγορία Μάστερ 2
6. Κουλης Δαμαλα, 2η θέση – κατηγορία Μάστερ 2
Τον αγώνα απόλαυσαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος, που παρευρεθήκαν στην περιοχή “Carolina Park”. Ο επόμενος αγώνας summer cup θα γίνει στις 7 Αυγούστου. 
Θερμές ευχαριστίες στους της ποδηλατικής ομάδας χορηγούς Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking. Φώτο απονομής: Μάριος Αθανασιάδης 1ος Γενική Σπριντς.