Το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της στο άθλημα της πετόσφαιρας πανηγυρίζει η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της με 1-3 σε βάρος της ΑΕΚ Καραβά! Οι «πράσινοι» με τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσαν στη βαθμολογική τους συγκομιδή, ξέφυγαν στο +8 από την σημερινή τους αντίπαλο, μία διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές. 
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σαν πραγματική πρωταθλήτρια στην έδρα της ΑΕΚ Καραβά, από την οποία είχε χάσει πριν μερικές βδομάδες με 1-3 μέσα στο στάδιο «Ελευθερία», διόρθωσε τα όποια λάθη είχαν γίνει εκείνη τη μέρα και με μία επιβλητική εμφάνιση «σφράγισε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εντυπωσιακή της φετινή παρουσία, κατακτώντας το πρωτάθλημα. 
Με πολύ καλό ρυθμό μπήκε στον αγώνα η ομάδα μας (4-7), η οποία φρόντισε να δείξει από το ξεκίνημα την επιθυμία της για να γίνει το αφεντικό στο γήπεδο (9-14), ενώ με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα διατήρησε μία καλή διαφορά ασφαλείας (15-20), φτάνοντας δυναμικά και με άνεση στο 0-1, με σκορ 17-25. 
Αντίστροφα ξεκίνησε το δεύτερο σετ, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά (8-5), όμως η ομάδα μας με καθαρό μυαλό και ηρεμία έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της (14-14), καταφέρνοντας συνάμα να προηγηθεί (16-18), με την ΑΕΚ Καραβά να αντιδρά (19-19), ωστόσο ο τελικός λόγος ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στο 0-2, με σκορ 22-25. 
Στο τρίτο σετ, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας μας (0-4), οι γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις και με ένα καλό σερί ανέτρεψαν τα αρνητικά δεδομένα (7-5) και σταδιακά «έκτισαν» μία καλή διαφορά (16-11), με τους «πράσινους» να μην μπορούν να πλησιάσουν στο σκορ (20-14) και έτσι μοιραία να χάνουν εύκολα με σκορ 25-19, με το σκορ να γίνεται 1-2. 
Με τις δύο ομάδες εβρισκόμενες κοντά στο σκορ ξεκίνησε το τέταρτο σετ (4-5), με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτιάχνει την πρώτη καλή διαφορά (6-9), την οποία συντηρούσε με πειθαρχία και αυτοπεποίθηση (10-14), ενώ όσο ο χρόνος περνούσε η ομάδα μας ανέβαζε στροφές (15-23) και έδειχνε με την παρουσία της ότι αυτό το πρωτάθλημα θα βαφτεί πράσινος, φτάνοντας τελικά στο 1-3 με σκορ 16-25.