Με μοναδικό στόχο της κατάκτηση του 5ου κυπέλλου στην ιστορία της θα παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 26 Απριλίου, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 750 εισιτήρια, στην τιμή των €5.

Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διατίθενται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, από τις 18:30 μέχρι τις 19:45. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα του σταδίου. Δεν θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης.

Οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν άλλη μία χρονιά, με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Δηλώσεις παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο πετοσφαιριστής της ομάδας, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου: «Σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Αν και είμαστε το φαβορί, θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο».

Για τη σημασία που έχει η κατάκτηση του κυπέλλου, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, ο διεθνής λίμπερο τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η κατάκτηση του κυπέλλου, ιδιαίτερα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση αυτών των δύο τίτλων, έτσι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Αν χαθεί και το κύπελλο, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη, αν και κάναμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Παρά την καλή ευρωπαϊκή πορεία, πιστεύω οι εγχώριες διοργανώσεις είναι πιο σημαντικές».

Ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου τοποθετήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο: «Θεωρώ πως θα είμαστε 100% έτοιμοι για τον αγώνα. Περιμένουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο, να μας στηρίξει, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει. Η βοήθεια του είναι σημαντική και είμαι σίγουρος πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί του».