Αρχίζει απόψε η τελική φάση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε παφιακό και ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα “Αφροδίτη”. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ο Παφιακός, μετά τις επιτυχίες του σε βάρος της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, προηγείται με 2-0 στις νίκες, ενώ διατηρεί και το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο, άπαντες στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι αποφασισμένοι για ανατροπή του σκηνικού και πιστεύουν στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Δηλώσεις ενόψει των τελικών παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης: «Φτάσαμε αισίως στο τελικό στάδιο. Περιμένουμε ένα δυνατό και σκληρό εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε παίξει δύο φορές με τον αντίπαλό μας στο πρωτάθλημα και δεν καταφέραμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά θέλουμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα».

Για το κατά πόσο είναι εφικτή η ανατροπή που θα οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο, ο προπονητής της ομάδας μας, σημείωσε: «Φυσικά και πιστεύουμε στην ανατροπή. Ακόμα και εμείς να είχαμε το προβάδισμα, δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς βλέπουμε αποκλειστικά τον επόμενο αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για την ετοιμότητα του νέου αποκτήματος, Χαβιέρ Φιλιάρντι αλλά και γενικότερα για τις αναμετρήσεις με τον Παφιακό, ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας ο Φιλιάρντι, αν και ήρθε πριν από λίγες μέρες. Χρειάζεται ακόμα κάποιο χρόνο προσαρμογής και προετοιμασίας, αλλά πιστεύω πως θα βοηθήσει. Τώρα όσο αφορά τον αντίπαλο, μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε. Εμείς πρέπει να αποδώσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».