Φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την ερχόμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Μπορεί βαθμολογικό κίνητρο να μην υπάρχει για την ομάδα μας, καθώς είναι οριστικό ότι θα τερματίσει στη δεύτερη θέση στην κανονικη διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο η δυναμική που προσφέρει μια νίκη σε “αιώνιο” ντέρμπι, αναμφίβολα θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της έναρξης των αγώνων για τα play-off. Σημειώνεται πως ο Παφιακός βρίσκεται στην 1η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την ομάδα μας, ωστόσο ακόμα και στην περίπτωση της ισοβαθμίας, η ομάδα της Πάφου θα τερματίσει πρώτοι, καθώς υπερτερεί στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια.

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Κυριάκος Αδάμου: «Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Ο αντίπαλος έχει προβεί σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του και εμείς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτή που κερδίσαμε στον πρώτο γύρο. Δεν αλλάζει όμως κάτι, εμείς είμαστε το φαβορί και πρέπει να κερδίσουμε».

Για την μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για τη συνέχεια, ο Κυριάκος Αδάμου επεσήμανε: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε εκτός στόχων. Όπως όλα δείχνουν, στα play-off θα αντιμετωπίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, της οποίας προηγούμαστε με 2-0. Από εκεί και πέρα με το πλεονέκτημα 2-0 που έχει ο Παφιακός απέναντί μας, είναι το φαβορί. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε το μέταλλο του νικητή, έχουμε ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση και όμως τα καταφέραμε. Πιστεύω πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα και να πάρουμε τον τίτλο».

Τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Η Βαθμολογία (13 αγώνες)
1. ΠΑΦΙΑΚΟΣ 36
2. ΟΜΟΝΟΙΑ 33
3. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 24
4. ΑΠΟΕΛ 22
5. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 22
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 10
7. ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ 8
8. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. 1