Την προσπάθειά της στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανόρθωσης, για να πάρει τον εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Θεμιστόκλειο και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Καλμαζίδη θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος απέναντι στην Ανόρθωση και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στο στάδιο «Ελευθερία».

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Αχιλλέας Πετρακίδης: «Η προετοιμασία μας για τον αγώνα δεν επηρεάστηκε καθόλου από τις γιορτές. Ξεκουραστήκαμε μόλις τρεις ημέρες και τις υπόλοιπες προπονούμασταν κανονικά. Πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε σοβαροί και παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε πολύ το κύπελλο, είμαστε απογοητευμένοι που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μέσω του κυπέλλου έχουμε μια ευκαιρία να πάρουμε τίτλο την χρονιά αυτή».

Τα ζευγάρια των ημιτελικών
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Aνόρθωση
ΑΠΟΕΛ vs Παφιακός