Δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα δίνει την Παρασκευή η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι «πράσινοι» μετά την νίκη στο ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ, στρέφουν την προσοχή τους στο μεθαυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά, που θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης, είναι ο αμφίβολος Αυγουστίνος Σαββίδης, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το “τριφύλλι” θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ώστε με τους τρεις βαθμούς να πιάσει τον Παφιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα αγώνα λιγότερο καθώς εκκρεμεί ο εντός έδρας αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα που θα γίνει στις 8/1/2018.

«Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, αντίθετα θα παρουσιαστούμε σοβαροί για τη νίκη. Αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δείξει και πιστεύω πως τώρα θα αρχίσουμε να βγάζουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο, από αυτό που έχουμε ήδη δείξει» ήταν η αρχική τοποθέτηση του πετοσφαιριστή της ομάδας μας, Κυριάκου Αδάμου, για τον αγώνα με την ΑΕΚ Καραβά.

Συνεχίζοντας, ενόψει και του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί, ο Κυριάκος σημείωσε: «Το σκορ του πρώτου αγώνα μας αδικεί. Σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να ηττηθούμε με 3-0, όμως μας δυσκόλεψαν κάποιες συγκυρίες όπως το χαμηλό ύψος της οροφής. Πιστεύουμε πως στη Λευκωσία, με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Η Βαθμολογία (8 αγώνες)
1. ΠΑΦΙΑΚΟΣ  21
2. ΟΜΟΝΟΙΑ  18 (7 αγώνες)
3. ΑΠΟΕΛ  16
4. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  16 (7 αγώνες)
5. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ  10
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  7
7. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ  5
8. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.  0

Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής
ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ