Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 33χρονο διεθνή λίμπερο, Μαρίνο Παπαχριστοδούλου, για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου εντάχθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 2016 και κατά την πρώτη του παρουσία στην ομάδα μας, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την εθνική ανδρών από το 2003, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές μας ομάδες. Τα πρώτα του βήματα στην πετόσφαιρα τα έκανε στην Ακαδημία του Διόνυσου, σε ηλικία 12 χρόνων και αργότερα κατέστη, για αρκετά χρόνια, βασικό στέλεχος της ανδρικής του ομάδας. Έπαιξε επίσης και στην Ελλάδα, την περίοδο που ακολουθούσε τις σπουδές του, αλλά και στον Παφιακό.

“Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον πρώτο χρόνο παρουσίας μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η διοίκηση έδειξε πόσο πολύ με ήθελε να παραμείνω για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο και έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Θέλουμε φέτος να πετύχουμε το τρεμπλ. Επίσης, μεγάλη πρόκληση είναι και η παρουσία μας στην Ευρώπη. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε” ανέφερε ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.