Αν και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στο “ζωντανή” στο φινάλε του παιχνιδιού η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, τελικά δεν απέφυγε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 75-63, μέσα στο “Λευκόθεο”, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Συγκεντρωμένα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, καταφέρνοντας να μείνει κοντά στο σκορ στα αρχικά στάδια, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα κατάφεραν να ξεφύγουν και να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 15-11. 
Οι “πράσινοι” συνέχισαν με χαμηλό ποσοστό ευστοχίας και στο δεύτερο δεκάλεπτο, βλέποντας μοιραία το σκορ να φτάνει στο 22-14. Ακολούθως, η ομάδα μας συνδυάζοντας σωστή άμυνα και δημιουργικότητα έφερε τη διαφορά στον πόντο, 26-25, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει αυτά τα επίπεδα απόδοσης, έτσι στο ημίχρονο οι δύο ομάδες είδαν τις προσπάθειές τους να τελειώνουν στο 33-25. 
Η τρίτη περίοδος δεν εξελίχθηκε καλά για την ομάδα μας, καθώς δεν βρήκε “αντίδοτο” στην επιθετικότητα των γηπεδούχων και έτσι έβλεπε τη διαφορά να αυξάνεται και να φτάνει από το +10 στο +14. 
Εάν και τα δεδομένα έγιναν ιδιαίτερα αρνητικά για την Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, στην τέταρτη περίοδο επέδειξε επιμονή για να κρατηθεί “ζωντανή” στο παιχνίδι, μείωσε τη διαφορά στο -8, όμως ένα καθοριστικό 4-0 του ΑΠΟΕΛ στα τελευταία στάδια, της “γκρέμισε” τα όνειρα για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, με το τελικό σκορ να φτάνει στο 75-63.