Στον γ’ γύρο του CEV Challenge Cup βρίσκεται η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία κέρδισε στο στάδιο «Ελευθερία» την Ανόρθωση με 3-0 σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στο «Θεμιστόκλειο» με σκορ 3-1, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. 
Οι «πράσινοι» επικράτησαν κατά κράτος του αντίπαλού τους και με αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα πέτυχαν την πρόκριση στον γ’ γύρο για δεύτερη φορά στην ιστορία του Τμήματος. 
Το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του πρώτου σετ πήρε η ομάδα μας, η οποία από νωρίς άρχισε να «κτίζει» διαφορά (8-3), την οποία συντήρησε με συνέπεια και αφοσίωση (16-9), φτάνοντας σε επιβλητική επικράτηση με σκορ 25-14. 
Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ ξεκίνησε το δεύτερο σετ, ωστόσο όσο ο χρόνος περνούσε η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να φτιάχνει διαφορά (12-8), την οποία ολοένα και μεγάλωνε (20-10), φτάνοντας στο 2-0 με σκορ 25-13, κάτι που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα μας. 
Δεν ήταν το ιδανικότερο το ξεκίνημα της ομάδας μας στο τρίτο σετ, καθώς ακολουθούσε από νωρίς το σκορ (7-8), με τους φιλοξενούμενους να κρατούν την υπέρ τους διαφορά (12-14), ωστόσο με βελτίωση της απόδοσης και μπόλικη αποφασιστικότητα γύρισε τα εις βάρος της δεδομένα (18-16) και έφτασε στη νίκη με 3-0 με σκορ 25-20.