Η ημέρα της μεγάλης πρόκλησης για την ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πλησιάζει. Την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00, οι «πράσινοι» έχουν ραντεβού με την ιστορία. Αναμετρώνται με την Τερουέλ Ισπανίας, στη φάση των «16» του CEV cup και θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το 3-0 με το οποίο έχασαν στο πρώτο παιχνίδι. 
Η ομάδα μας πάλεψε περήφανα στην Ισπανία και μπορεί να έχασε με 3-0, ωστόσο σε όλα τα σετ κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο της, δείχνοντας ότι μπορεί για τη μεγάλη ανατροπή στην Κύπρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να καταφέρει το τεράστιο επίτευγμα της πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης, θα πρέπει να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να οδηγήσει το παιχνίδι στο Golden Set. 
Αναμφίβολα είναι δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας, ωστόσο έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένη από μέταλλο νικητή, ότι διαθέτει χαρακτήρα πρωταθλήτριας, αλλά και ποιότητα υψηλού επιπέδου. Την Τρίτη, στην δική τους έδρα, οι «πράσινοι» δηλώνουν αποφασισμένη για να καταγράψουν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην Ευρωπαϊκή πετόσφαιρα. 
Σε αυτό το ιστορικό ραντεβού για την ομάδα πετόσφαιρας, είναι επιβεβλημένη ανάγκη να γεμίσουν οι εξέδρες του σταδίου «Ελευθερία». Είναι σημαντική η συμμετοχή του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σε αυτήν τη μεγάλη στιγμή του Τμήματος Πετόσφαιρας και με τις θερμές εκδηλώσεις του να αποτελέσουν την ισχυρότερη δύναμη των πετοσφαιριστών μας, στην προσπάθεια για ανατροπή και πρόκριση. 
Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα αγωνίζεται στους «16» μίας τόσο ψηλού επιπέδου διοργάνωσης, όπως το CEV cup, συνεπώς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα ψηλού επιπέδου παιχνίδι. Η Τερουέλ είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, με πολλές συμμετοχές σε Champions League και CEV cup. 
Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», από την Greeen Boutique, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στο στάδιο «Ελευθερία», την ημέρα του αγώνα.