Η Ποδηλατική ομάδα της Ομόνοιας αρχίζει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου την αγωνιστική σεζόν για το 2013, με τον πρώτο αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας που θα διοργανωθεί στην λίμνη Μαγκλή, στην Λακατάμια. 

Η αγωνιστική σεζόν 2012 ήταν μια μοναδική χρόνια από πλευράς επιτυχιών, με την σημαντικότερη επιτυχία να αναδεικνύεται η συμμέτοχη του αθλητή μας, Μάριου Αθανασιάδη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εκπροσωπώντας την Κύπρο στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας. 

Στόχος της ποδηλατικής Ομόνοιας στη φετινή σεζόν, είναι η κατάκτηση των τοπικών πρωταθλημάτων δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, καθώς και η εκπαίδευση και αποκόμιση εμπειριών για τους δυο νέους αθλητές που εντάχτηκαν στην ομάδα μας. 

Κατά την χειμερινή περίοδο η ποδηλατική ομάδα της Ομόνοιας ακολούθησε πρόγραμμα προετοιμασίας, με καθημερινές προπονήσεις πολλών χιλιόμετρων (100- 150 χλμ ημερησίως) και ειδική διατροφή ενισχύοντας, την προσπάθεια για τη επίτευξη των στόχων.   

Η αγωνιστική ομάδα 2013 αποτελείται από τους αθλητές:
1. Άνδρες: Μάριος Αθανασιάδης, Κυπρος Παντουρις, Μάικ Κουμίς Ανδρέας Νικολάου 
2. Έφηβοι: Ανδρέας Δημητριάδης, Ανδρέας Πετρίδης, 
Μάρκος Χριστοδουλίδης
3. Γυναίκες: Άντρεα Χριστοφορου, Έλενα Πέτροβα, Κάρμεν Μαχαιριώτου
4. Παίδες: Ανδρέας Πουλλάκος
5. Master 2: Πόλυς Πουμπουρής, Κούλης Δαμαλά 

Περάν της αγωνιστικής Ομάδας, η ποδηλατική ομάδα της Ομόνοιας το 2012 ανέπτυξε ακαδημία ποδηλασίας, για παιδιά ηλικίας 7 με 13 χρονών και που σήμερα μετρά 10 παιδιά.  
Αγώνας στη Λίμνη του Μαγκλή
Οι φίλοι του αθλήματος και της ομάδας μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών την Κυριακή στην  Λίμνη του Μαγκλή. 
Ώρα Εκκίνησης: 
11:00: Γυναίκες, Νεανίδες, Παίδες, Πανπαίδες, Κορασίδες, Πανκορασίδες,  Μάστερς 1 + 2
13:00: Άντρες και Έφηβοι