Ιδανική ήταν η αποψινή βραδιά για την ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς κατάφερε να συνδυάσει την νίκη της με 3-0 επί της ΑΕΚ Καραβά, με άνοδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Αναγέννησης στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής από την Ανόρθωση και με τους τρεις βαθμούς που πήραν απόψε φιγουράρουν μόνοι στην κορυφή με 15 βαθμούς, έναντι 13 της Αναγέννησης. 
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας και με τη συνολική της παρουσία, αλλά και τον χαρακτήρα που επέδειξε, έστειλε από νωρίς το μήνυμα ότι θα ήταν το απόλυτο αφεντικό. Καθοριστικό στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το πρώτο σετ, το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 25-18, εξέλιξη που ανέβασε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των πετοσφαιριστών. 
Στη συνέχεια η ομάδα μας διατήρησε την σοβαρότητας της και με συγκέντρωση στο παιχνίδι της κατάφερε να κερδίσει και το δεύτερο σετ με 25-20, θέτοντας τις βάσεις για μία “καθαρή” νίκη. Οι πετοσφαιριστές μας ούτε στο τρίτο σετ δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ρίξουν ταχύτητα και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ πέτυχαν το 3-0, κερδίζοντας με 25-17, ενώ μέσω αποθέωσης από τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο «Ελευθερία». 
** Μετά το τέλος του δεύτερου σετ ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Γιώργος Εφραίμ, πραγματοποίησε την κλήρωση με δώρο ένα ποδήλατο αξίας 600 ευρώ, προσφορά του χορηγού ομάδας πετόσφαιρας RC Racing.