Τον πρώτο εκ των δύο αγώνων της για την ημιτελική φάση του κυπέλλου πετόσφαιρας δίνει αύριο (11/04, 20:00) η LKV Bulcheese ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο «Ελευθερία». 
Στόχος των «πρασίνων» είναι  η νίκη με καθαρό σκορ, ούτως ώστε να πάει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμική στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 14 Απριλίου, στο «Λευκόθεο». 
Η ομάδα μας, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, καθώς μία τέτοια επιτυχία θα αποτελέσει επιβράβευση για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της σεζόν. 
Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Ζικάκη, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα μας στην αυριανή αναμέτρηση. 
Το παρών τους στο στάδιο «Ελευθερία» θα δώσουν ο προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Κώστας Καϊάγας, ο βοηθός προπονητής, Άκης Ιωακείμ, όπως και ο Βραζιλιάνος μέσος Σερτζίνιο. 
Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του σταδίου. 
Επίσης, θα κυκλοφορήσει λαχνός οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος πετόσφαιρας αξίας δύο ευρώ, με δώρο μία φανέλα του Σερτζίνιο, την οποία θα υπογράψει και θα παραδώσει ο ίδιος στον αυριανό αγώνα. Η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας όπως δώσει δυναμικό και μαζικό παρών στο στάδιο «Ελευθερία», ούτως ώστε να σπρώξει τους πετοσφαιριστές μας στην υλοποίηση του στόχου, ενώ τους καλεί όπως μείνουν μακριά από ενέργειες που θα προκαλέσουν τιμωρία της ομάδας μας, όπως άναμμα φωτοβολίδων και ρήξη κροτίδων, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου.