Γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν για την ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2016.  

Η ομάδα μας συμμετείχε στον αγώνα  Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #4 – Άρωνας 2016 – Τάσος Αναστασίου, που διεξήχθη το Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στον λόφο του Άρωνα με την ομάδα εφήβων.

Σε μια σκληρή διαδρομή, οι νεαροί αθλητές μας τα πήγαν περίφημα με τον  Κωνσταντίνο Παυλίδη να ανεβαίνει βάθρο για ακόμη μια φορά κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία Cadet Boys U15.

Την πρώτη του εμφάνιση, κατακτώντας την  8η θέση, έκανε ο Ειρηναίος Δημητριάδης, όπου μεταπήδησε από την Ακαδημία Ποδηλασίας, στην αγωνιστική ομάδα. 

Η Γεωργία Γιαγκούλα  ανέβηκε για πρώτη φορά σε θέση βάθρου, κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία Cadet Girls.

Η Δήμητρα Κουκουμά συνέχισε από το σημείο που σταμάτησε στον περασμένο αγώνα, κατακτώντας για άλλη μία φορά την 1η Θέση στην κατηγορία Cadet Girls, θέτοντας γερές βάσης για κατάκτηση του Κυπέλλου Ποδηλασίας  για το 2016.

Όλοι οι αθλητές μας αγωνίζονται και προπονούνται καθημερινά για τους αγώνες Πρωταθλήματος, με στόχο να διατηρήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή. 

2ος Αγώνας Ακαδημιών MTB RACE Καλλιθέα 2016


Την Κυριακή η ακαδημία ποδηλασίας της ομάδας μας διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Ακαδημία της ΑΕΚ Ιδαλίου, τον 2ο Αγώνα Ακαδημιών MTB RACE Καλλιθέα 2016, με την συμμετοχή πέραν των 200 παιδιών.

Από την ομάδα μας, ο Κωνσταντίνος Χριστοφή κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Α3. Από τον επόμενο αγώνα,  ο Κωνσταντίνος θα αγωνίζεται μαζί με την αγωνιστική ομάδα στα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδηλασίας είχαν εξαιρετική παρουσία, κάτι που καταδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται από όλους.

Η Ακαδημία Ποδηλασίας δέχεται εγγραφές για παιδιά από πέντε ετών και άνω, τα οποία διδάσκονται τα μυστικά της ποδηλασίας, γυμνάζονται σε  ένα υγείες περιβάλλον , μαθαίνουν τις αρχές του αθλητισμού και της ομαδικότητας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών της ομάδας μας.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97609701 / 99671512