Δυναμική παρουσία είχε η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον αγώνα αντοχής για το Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο. 

Πρωταθλήτρια Κύπρου για το 2016, στην κατηγορία “Κορασίδες”, αναδείχθηκε η Δήμητρα Κουκουμά, στην κατηγορία “Ανδρών”, ο Ανδρέας Χριστοφή κατέλαβε την 3η θέση, στην κατηγορία “Master 2”, δευτεραθλητής Κύπρου αναδείχθηκε ο Sugrun Gunsoy, ενώ στους “Παμπαίδες” ο Κωνσταντίνος Παυλίδης και ο Χριστόδουλος Νικηφόρου κατέλαβαν την 3η θέση. 

Σημειώνεται πως η ομάδα μας, στην κατηγορία “Αντρών”, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με δυο σοβαρές απουσίες, καθώς οι Χρίστος Λοΐζου και Αντρέας Πετρίδης είναι τραυματίες.

Η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, που αναμφίβολα θα διαπρέψει στα επόμενα χρόνια. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, για την εξαιρετική δουλειά που επιτελούν, όπως και σε όλους όσους βοηθούν εθελοντικά την ομάδα μας, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και στερώντας τον από την οικογένεια τους. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές και στην τεχνική υποστήριξη.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 & 99671512.