Ένα από τα δυσκολότερα φετινά της παιχνίδια θα δώσει η ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς φιλοξενεί τον Κεραυνό στο στάδιο “Ελευθερία”, το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, στις 17:00, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Κεραυνός, ο οποίος παρουσιάζεται και ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά της η ομάδα μας έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές πως είναι αποφασισμένη να παλέψει όλα της τα παιχνίδια, κάτι που στοχεύει να πράξει και αύριο (21/11). 
Ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, έχει ξεκινήσει να προπονείται κανονικά, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής θα χρειαστεί ακόμη χρόνο για να μπορέσει να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, που θα του επιτρέψουν να βγάλει στο γήπεδο όλα όσα μπορεί να προσφέρει. 
Το εισιτήριο του αγώνα έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ στο στάδιο θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος, τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ. 
Η ομάδα καλαθόσφαιρας ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, στην προσπάθεια που θα κάνει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναμένεται πως θα διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο θα απολαύσουν οι φίλοι τους αθλήματος της καλαθόσφαιρας.