Με στόχο να φτάσει στους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υποδέχεται απόψε (25/10, 20:30) στο στάδιο «Ελευθερία» τον ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν τη νίκη τριών βαθμών, ούτως ώστε να πιάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Ανόρθωση και τον Παφιακό, οι οποίοι με τις δύο επιτυχίες που σημείωσαν έχουν φτάσει στους έξι βαθμούς. 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας, η οποία τις τελευταίες μέρες προετοιμαζόταν στον πολύπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», λόγω των υποχρεώσεων που είχε στο στάδιο «Ελευθερία» η εθνική ομάδα φούτσαλ της Κύπρου. 
Οι πρωταθλητές δίνουν απόψε τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή μπροστά στον κόσμο τους με νίκη. Επιθυμία τους είναι να αγωνιστούν μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. 
Υπενθυμίζεται πως η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Στο στάδιο θα διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος, αξίας 100 ευρώ (VIP) και 30 ευρώ (κανονικά).