Τον επαναληπτικό της νίκης με 3-2 που είχε πετύχει στο στάδιο «Ελευθερία» δίνει απόψε (20:00) η LKV Bulcheese ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Λευκόθεο» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας σαν στόχο την εξασφάλιση συμμετοχής στον μεγάλο τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας, που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου. 
Οι «πράσινοι» μετά τη στενή νίκη που πέτυχαν στον πρώτο ημιτελικό αγώνα, αναμένεται ότι θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και μεγάλη πίεση απόψε, όμως παρουσιάζονται έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και να πάρουν το ζητούμενο. 
Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να περάσει στον τελικό, ενώ είναι πιθανό να πετύχει τον στόχο της και με ήττα με σκορ 3-2, φτάνει οι συνολικοί πόντοι που θα έχει εξασφαλίσει από της δύο μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις, να είναι περισσότεροι απ’ αυτούς που θα έχει εξασφαλίσει ο αντίπαλος. 
Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία είναι ο Γιώργος Ζικάκης. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, η ομάδα μας απαιτείται να επιδείξει μεγαλύτερα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης, πάθους και αυτοπεποίθησης, ενώ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξει και η αποφυγή των εύκολων λαθών. 
Θυμίζουμε πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες πετόσφαιρας. 
Πιο κάτω παραθέτουμε φωτορεπορτάζ από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στο «Ελευθερία».