Η δυναμική παρουσία της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρώτο αγώνα MTB είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση μίας πρώτης θέσης με τον Οδυσσέα Πατσαλοσάβη και μία τρίτη θέση με τον Ανδρέα Μιλτιάδους. 
Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη του Μαγκλή, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, η ομάδα έλαβε μέρος με επτά ποδηλάτες σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ όλοι είχαν εξαιρετική παρουσία.  
Στην κατηγορία Ανδρών, όπου οι αθλητές έπρεπε να ολοκληρώσουν επτά κυκλικές στροφές, ο περσινός πρωταθλητής Μάριος Αθανασιάδης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ ήταν ο 2ος Κύπριος αφού στον συγκεκριμένο αγώνα που είναι διεθνής, συμμετείχαν και ξένοι ποδηλάτες. 
Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι νέοι αθλητές της ομάδας μας, καθώς ο Ανδρέας Χριστοφή (κατηγορία Ανδρών) τερμάτισε στην 6η θέση και ο Φώτης Μιχαήλ (κατηγορία Παίδων) στην 12η θέση. Ο Ανδρέας Πετρίδης, που φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία Ανδρών, πέρασε την γραμμή τερματισμού εβρισκόμενος στην 7η θέση. 
Τέλος, στην κατηγορία γυναικών στη 2η θέση τερμάτισε η περσινή πρωταθλήτρια, Άντρια Χριστοφόρου. 
* Στη φωτογραφία στιγμιότυπο με τον Οδυσσέα Πατσαλοσαβή στο βάθρο και την Άντρια Χριστοφόρου σε δράση.