Με έξι αθλητές θα συμμετάσχει η ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο  «Cyprus Sunshine Cup 2014» – «Αυξέντια 2014», που διοργανώνει η  Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Bikin Cyprus Event Management Ltd. 
Ο συγκεκριμένος αγώνας, που διοργανώνεται για 19η χρονιά σε τέσσερα ποδηλατικά αγωνίσματα (stage race), προσέλκυσε φέτος 125 ποδηλάτες (36 γυναίκες και 89 άνδρες), από 25 χώρες. 
Οι δικοί μας αθλητές θα σταθούν στην γραμμή εκκίνησης δίπλα από μεγάλα ονόματα της ορεινής ποδηλασίας, όπως τους: Rudi van Houts (Ned), Thomas Litscher (Sui), Ondrej Cink (Cze) and Julian Schelb (Ger) Fabian Giger (Giant Pro XC) Ralph Näf and Lukas Flückiger (BMC Racing) Marco Aurelio Fontana (Ita) and Manuel Fumic (Ger), Scott-Odlo biker Florian d Jan Skarnitzl (Cze, Sram Rubena Trek) Michiel van der Heijden (Ned). 
Στον αγώνα συμμετέχουν και οι TOP 6 γυναίκες  επαγγελματίες  Ποδηλάτριες, όπως η  Ολυμπιονίκης Sabine Spitz, η δύο φορές νικήτρια ποδηλατικού μαραθώνιου Annika Langvad, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Maja Wloszczowska και  η παγκόσμιος πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Engen.  
Η ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τετραήμερο αγώνα θα λάβει μέρος με τους πρωταθλητές Κύπρου Ορεινής Ποδηλασίας, Μάριο Αθανασιάδη (Α) και Άντρια Χριστοφόρου (Γ).

Επιπρόσθετα η Ποδηλατική ομάδα συμπληρώνεται με τους:
Ανδρέα Χριστοφή (Α)

Ανδρέα Μιλτιάδη (Ε)
Οδυσσέα Πατσαλοσαβή (Π)
Φώτη Μιχαώλ (Π)
1. Το πρώτο σκέλος των «Αυξεντίων 2014» θα διεξαχθεί σήμερα (27/02). Ο αγώνας θα είναι ατομικής χρονομέτρησης και οι αθλητές θα καλύπτουν μια στροφή της διαδρομής XCO στα Λεύκαρα μήκους 5,6 km.

2. Το δεύτερο σκέλος των «Αυξεντίων 2014» θα διεξαχθεί αύριο (28/02). Ο αγώνας θα είναι τύπου point to point και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Λεύκαρα – Βαβατσινιά – Λεύκαρα. Απόσταση:  55km.
3. Το τρίτο σκέλος των «Αυξεντίων 2014» θα διεξαχθεί το Σάββατο (01/03). Ο αγώνας θα είναι τύπου point to point και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Λυθροδόντας – Κιόνια – Λυθροδόντας. Απόσταση:  42,9km.
4. Το τέταρτο και τελευταίο σκέλος των «Αυξεντίων 2014» θα διεξαχθεί την Κυριακή (02/03). Ο αγώνας θα είναι τύπου XCO και θα διεξαχθεί στην κυκλική διαδρομή XCO της Μάντρας του Καμπιού. 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ