Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ από την Αναγέννηση Δερύνειας στο στάδιο «Ελευθερία», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε τη σεζόν όπως ήθελε, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι διαθέτει μία ποιοτική ομάδα, που θα παλέψει μέχρι τέλους για να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.
Αποφασιστικά και δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, επιβάλλοντας από το ξεκίνημα τον δικό της ρυθμό, έτσι ξεπέρασε τις δυσκολίες που αρχικά συνάντησε και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-14. Άσχημα ήταν τα πράγματα στο δεύτερο σετ για την ομάδα μας, καθώς έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πλησιάσει, έτσι μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση σε 1-1, με σκορ 13-25. 
Εξαιρετική ήταν η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τρίτο σετ, στο οποίο πήρε από νωρίς «κεφάλι»  και όσο ο χρόνος περνούσε άνοιγε τη ψαλίδα της διαφοράς, με το σκορ να κλείνει στο 25-16 και να γίνεται το 2-1 στα σετ για την ομάδα μας. Μεγάλη προσπάθεια έγινε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέταρτο σετ, που είχε εναλλαγές σκορ, αγωνία, ένταση και κοντράστ συναισθημάτων. Τελικά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν ο αντίπαλος  προηγήθηκε, έχασε με 21-25 και τα σετ έγιναν 2-2. 
Τελικά στο πέμπτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας αν και κατάφερε να προηγηθεί, εντούτοις στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να αντιδράσει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει με 9-15 και έτσι να δεχτεί την ήττα με 2-3 σετ.