Έχει δημιουργήσει ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα παραμένει αξεπέραστο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: Κατέκτησε 21 τίτλους, σε 15 χρόνια καριέρας! Εντάχθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 1974, προερχόμενος από την Αναγέννηση Παλλουριώτισσας και πανηγύρισε έντεκα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και έξι ασπίδες. Φόρεσε σε 417 παιχνίδια τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και σκόραρε 86 φορές.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως αμυντικός, ωστόσο σταδιακά μετατράπηκε σε εξτρέμ, θέση στην οποία γνώρισε τη δόξα και την αναγνώριση. Υπήρξε από τους κορυφαίους επιθετικούς, όχι μόνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Κύρια χαρακτηριστικά του ήταν η ταχύτητα και η διεισδυτικότητα, ενώ ξεχώριζε και για την ποδοσφαιρική πονηράδα και οξυδέρκεια.

Πολύτιμος ποδοσφαιριστής ήταν και για την εθνική Κύπρου. Κατέγραψε 14 συμμετοχές. Αξέχαστη ήταν η παρουσία του στο ιστορικό παιχνίδι με αντίπαλο την τότε πρωταθλήτρια κόσμου, Ιταλία, στο Τσίρειο στάδιο. Είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1, με τον Χριστάκη Μαυρή να πετυχαίνει το γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας έμεινε κοντά στην αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπήρξε επιτυχημένος προπονητής στην Ακαδημία του Συλλόγου, καθώς ανέδειξε αρκετούς ποδοσφαιριστές και πανηγύρισε τίτλους. Επίσης, υπηρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.