Ποδοσφαιριστής που έζησε τους πρώτους τίτλους στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φόρεσε το τριφύλλι στο στήθος για έντεκα χρόνια, από το 1960 μέχρι το 1970 και πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και μια ασπίδα. Κατέγραψε 183 συμμετοχές και πέτυχε 51 γκολ. Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή.

Γεννήθηκε στο Ξερό, το 1943 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Νέους Σόλους Ξερού, το 1958. Το όνειρό του για μετεγγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιήθηκε το 1960. Δεν άργησε να καταστεί μόνιμο και αναντικατάστατο στέλεχος της αρχικής ενδεκάδας. Αξέχαστη ήταν η πρώτη του σεζόν στο “τριφύλλι”, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Τότε, σε ηλικία 17 χρόνων, είχε αγωνιστεί στα 12 από τα 24 παιχνίδια.

Βασικό του χαρακτηριστικό ήταν η άψογη τεχνική κατάρτιση. Μεγάλο μέρος του δημιουργικού παιχνιδιού της ομάδας, περνούσε από τα δικά του πόδια. Ξεχώριζε, επίσης, για την ψυχραιμία και το καθαρό του μυαλό, όπως και για την αντίληψη του παιχνιδιού. Ήταν εξαιρετικός στις εκτελέσεις στατικών φάσεων και ειδικά των πέναλτι.