Στην Ρώμη θα ταξιδέψει την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, αντιπροσωπεία του Τμήματος Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τους Παντελή Φωτίου και Μαρίνο Στυλιανίδη, προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο Gala Dinner της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2016. 

Στα πλαίσια του Gala Dinner, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων των πρώτων τριών πρώτων γύρων του Champions League Πετόσφαιρας, το οποίο αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για το άθλημα στην Ευρώπη και στην οποία θα συμπεριληφθεί και η ΟΜΟΝΟΙΑ, για πρώτη στην ιστορία της.

Η συμμετοχή της ομάδας πετόσφαιρας στο Champions League πρόκειται για τεράστια τιμή για το Τμήμα και κατ΄ επέκταση το Σωματείο μας και έρχεται ως επιστέγασμα της επαγγελματικής και μεθοδικής δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση. 

Η ομάδα πετόσφαιρας θα συμμετάσχει στο Champions League με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση. 

Όσο αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας πετόσφαιρας, αυτός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο στόχος που έχει τεθεί, είναι η δημιουργία μίας ακόμη πιο ισχυρής ομάδας, που θα διατηρηθεί στην κορυφή της Κυπριακής Πετόσφαιρας και θα επιτύχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη. 

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας του Σωματείου μας αφιερώνει την τεράστια αγωνιστική επιτυχία, τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο τεχνικό επιτελείο, στους πετοσφαιριστές, στους εφόρους, στους χορηγούς, από την μέρα ίδρυσης του Τμήματος, το 1978 μέχρι και σήμερα. Όλοι αυτοί, με πολλές θυσίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το Τμήμα και το οδήγησαν σήμερα στην κορυφή της Κυπριακής Πετόσφαιρας.