Ως πραγματική πρωταθλήτρια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, καθώς μετά από επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 3-1 σετ την ΑΕΚ Καραβά, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ. 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στις δύο κατακτήσεις Σούπερ Καπ, μετά την περσινή της επιτυχία και έδειξε με τη συνολική της παρουσία ότι είναι έτοιμη να συνεχίσει την πορεία της από εκεί που την άφησε πέρσι, προσθέτοντας μάλιστα επιπλέον στοιχεία στο αγωνιστικό της προφίλ. 
Πόντο – πόντο εξελισσόταν το πρώτο σετ, με την ομάδα μας να «κτίζει» τη διαφορά της στο φινάλε και να φτάνει στο 1-0 με σκορ 25-20. Στο δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ κατόρθωσε να φτάσει τη διαφορά στους δύο πόντους (16-14), ωστόσο η ΑΕΚ Καραβά γύρισε τα δεδομένα (20-24), με την ομάδα μας να ισοφαρίζει (24-24) και το παιχνίδι να γίνεται ακατάλληλο για καρδιακούς, αφού το σκορ έφτασε στο 31-33 για να φτάσουν τα σετ στο 1-1. 
Καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας μας στο τρίτο σετ, το οποίο κέρδισε με σχετική ευκολία καταγράφοντας σκορ 25-10 και έτσι προηγήθηκε εκ νέου στον αγώνα, με 2-1 σετ. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, καθώς φρόντισε από το ξεκίνημα να πάρει κεφάλι στο σκορ, συντηρώντας τη διαφορά μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στην επικράτηση με 25-18 και 3-1 σετ. 
Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές, εφορία και ασφαλώς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αποτέλεσε το μεγάλο «όπλο» για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Οι οπαδοί της ομάδας μας στάθηκαν ξανά στο πλευρό της ομάδας πετόσφαιρας, προσφέροντάς της σημαντικές βοήθειες, ενώ άφησαν υποσχέσεις πως σύμμαχοί της θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.